fredag 19 september 2008

Ingen hjälp av socialtjänsten..

Problem med kvinna, gjorde så att den 42årige mannen beslöt sig för att spendera sina nätter i skogen, i rädsla för vad han skulle kunna göra med kvinnan om han var hemma, det höll dock inte i längden..

Mannen kunde dock inte hålla fingrarna i styr och den 14e Juni mötte han frun i lägenheten och det sluta med en tragedi, han slog ihjäl henne med en hammare..

Trots försök att hindra detta förutom slutets skogssovande tog 42åringen kontakt med socialtjänsten i hopp om att kvinnan skulle förflyttas till annan lägenhet - detta slutade dock utan resultat.

Dock påstår sig socialchefen att dem bara kan erbjuda stöd och hjälp, och att dem inte alls är någon bostadsförmedling... man kan bara ju ana att dem inte tagit detta på något större allvar, tragiskt om så är fallet.

Om så är fallet, vad tror ni.. borde socialtjänsten tagit itu med detta problem snarast...?

Du kan läsa mer om detta på:
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=361&a=446142
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3346952.ab

10 kommentarer:

Anonym sa...

haha jasså! Martin kan vara seriös?:o Nä men intressant fråga du! Jag tycker aldrig socialtjänsten har gjort något vidare jobb, dem bara finns för att finnas. Så ja, jag tycker att de kunde tagit tag i detta problemet. Hade de gjort de så hade kvinnan levt nu. Men nä, tydligen inte.

Anonym sa...

pwnd

Martin sa...

Haha frida, jag är alltid seriös :oo ..

Håller med :)

Anonym sa...

hahahahahahahahahahahahahaha!
jag vet en gubbe som kissar i blöjer som han gömmer vid sina snusk tidningar i skogen :o de e nice

Anonym sa...

Socialtjänsten har ju helt klart gjort en stor tabbe här i detta fallet. Det är jättebra att vi har en socialtjänst, men vad sägs om att den ska göra lite nytta?
Väldigt bra nyhet btw, personen som hittat den måste vara en viktig person! Haha :P

Interneuter sa...

Det är ju definitivt inte första gången som socialtjänstens gör en tabbe... Håller med Frida, hur ofta gör egentligen socialtjänsten ett bra jobb.

Stefanhum sa...

Det händer allt oftare att männikoskor i behov av hjälp begår grova brott när de inte få den hjälp de borde vara berättigade till Vikgit att uppmärksamma. Väslkrivet och engagerat.

Anonym sa...

Nice skrivet mannen!

Martin sa...

Det verkar i varje fall som vi alla står på samma sida, så här är nog inte mycket mer att diskutera :)!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.